------------------------------------------
▶▶▶▶ Hearo Watch Parties. Watch with friends! ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Hearo Watch Parties. Watch with friends! IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ cheat code infinite primogems ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Hearo Watch Parties. Watch with friends! 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Puiku 👍
Puikus universalus, bet nesuteikia žiniatinklio peržiūros, kad būtų galima žiūrėti vaizdo įrašus iš „Google“ paieškos rezultatų
Osm, bet girdi problm
Hearo Watch Parties. Watch with friends! Социальные uayjJokių kitų svetainių. Sugedęs skambutis.
Man patinka programa iki šiol! Jokių problemų! ❤️
Programėlė labai gera, bet kai įjungiu subtitrus, jie yra ekrano viduryje, o ne apačioje; ir nėra kaip jų perkelti.
Pridėkite tokią funkciją kaip vaizdo įrašų žiūrėjimas mobiliajame telefone
Sėkmės visiems kūrėjams
bet kuri kita geresnė programa nei ši...... Nemanau, kad taip... pabandykite... tada žinotumėte, apie ką aš kalbu...
Geriausias
🤡
Bakwaaaaashhhh vargšas huhhhh
Puiki programėlė. Tai puikus būdas susisiekti su draugais ir šeima visame pasaulyje.
Geriausia naudoti, nes galime žiūrėti kartu su kitais
nuostabi programa
Gerai, bet norėčiau, kad būtų daugiau dalykų, kuriuos būtų galima naudoti norint žiūrėti, pvz., „Netflix“, „Hulu“, anime
Nenaudingas
Tikiuosi, kad pridėsite „Facebook Watch“, kad galėtumėte transliuoti „Facebook“ vaizdo įrašus su mūsų draugais.
Hearo Watch Parties. Watch with friends! Sosial ozliMėgstamiausias būdas žiūrėti ar žaisti yra kartu su šeima ir draugais. Neradau programos, kuri tai padarytų, todėl sutikau draugus ir tai padariau. Tikimės, kad jums taip pat patinka!
Hearo Watch Parties. Watch with friends! Suhtlus asilabai malonu naudoti ne vėluojant, o ne kaip programėlėje, tai labai vėluoja
Lanja puku programa lanjakodaka
Man patinka šios programos kokybė yra daug geresnė, jūs negalite įveikti šios programos, ypač kai vyksta koronavirusas
Negaliu prisijungti prie Netflix ir kartoju, kad negaliu prisijungti prie msl
se
🖤
Didžiausia patirtis žiūrint su šeima 5000 km atstumu nuo manęs tarsi jie gulėtų ant vienos sofos. Tai tikra unikali patirtis, įdiekite ją ir pradėkite mėgautis
Visiškai neveikia, neleido man prisijungti prie „Netflix“, tiesiog gaukite „Rave“, „Rave“ yra vienintelė veikianti „žiūrėti su kitais“ programa „Google Play Store“.
Dirbk gerai
Tokia apgailėtina programėlė. Klaviatūra niekada neatsidaro pirmame puslapyje, kai reikia įvesti vartotojo vardą.
Pataisykite balso pokalbį, neaišku
Legendary Tales 1 ماجراجویی gmxši programa yra nuostabi
Atsilikęs. Nedaug įvairovės. Mažas nustatymų valdymas. Dėl tam tikrų priežasčių nebus lengva pašalinti.
Nenustočiau dėti programos pranešimo į veidą. Negalėjau žiūrėti laidos be įspėjimo apie ką nors kas 5 sekundes
Mk Khanas
Šlubas ir labai vėluojantis 0/10 daugiau niekada nebandytų.
Viskas gerai, programa šiek tiek vėluoja, bet aš noriu žinoti, kodėl kiekvieną kartą, kai bandau prisijungti prie „Amazon Prime“, dvigubam patikrinimui jis rodo įrenginį kaip Apple iPhone, nors turiu vivo telefoną. Ar mano OTT prisijungimo duomenys bendrinami, ar kaip?
Geriausias mano gyvenime matytas aap 🙈😍😍.. pabandyk vieną kartą
Sveiki, kol kas man labai patinka jūsų programos, jas paprasta naudoti, taip pat turi daug funkcijų, tačiau noriu žinoti vieną dalyką, kaip pakeisti youtube vaizdo įrašų kokybę? Aš čia neturėjau tokios galimybės? Atsakykite, kad galėčiau pakeisti jūsų programų įvertinimą.
apskritai gerai, bet tikiuosi, kad jis gali palaikyti „Facebook“.
Siaubinga, siaubinga srautinio perdavimo kokybė, vėluojanti ir nedraugiška sąsaja.
Hearo Watch Parties. Watch with friends! Social ckqgman tai patinka